0

Nyheter

Miele har lansert ny oppvaskmaskinserie!

Miele MasterLine

– for førsteklasses hygiene og optimal tidsstyring i hverdagen

 

MasterLine serien er den nye profesjonelle oppvaskmaskinserien fra Miele – sterk, effektiv og med lang levetid.

Utviklet for å gjøre hverdagen enklere og spare verdifulle ressurser.

Serien er designet for de strengeste krav innen profesjonell oppvask av service.

Moderne Miele-teknikk, intuitiv touchbetjening og programtider på ned til 5 minutter* gir utmerkede resultater og mer effektive prosesser.

 

Beregnet for hyppig bruk i for eksempel:

  • Bo – og omsorgssentre
  • Barnehager, SFO og skoler
  • Sykehus, sykehjem og klinikker
  • Hoteller, restauranter og cateringselskaper
  • Kontorlokaler

MasterLine fjerner smuss og håndterer virus og bakterier mer effektivt enn noensinne.

 

 

Maskinen leverer oppvask på høyt nivå!

Fleksible parametere som kan stilles inn, automatisk dosering (utvalgte modeller)  og nettilkobling til Miele Move gjør MasterLine til en særdeles driftsøkonomisk, profesjonell oppvaskmaskin gjennom hele levetiden.

Takket være spesialprogrammer, korte programtider og komponenter med lang levetid håndterer maskinen opptil 40 programforløp hver dag – uten anstrengelser!

Dette er en ideell løsning for hoteller, restauranter, kontorer og skoler som er helt avhengige av et høyt antall oppvaskkorger hver eneste dag.

Høy hygienesikkerhet

Hygiene er viktig, særlig på sykehus og i helse – og omsorgsinstitusjoner.

MasterLine har høy hygienesikkerhet som i betydelig grad overstiger de vanlige kravene til profesjonelle oppvaskmaskiner.

Oppvaskmaskiner med friskvannssystem skifter ut vannet etter hver vaskefase.

Sluttskylling tilpasset temperaturen på oppvasken sikrer perfekte rengjøringsressultater og en svært høy hygienestandard.

Miele MasterLine  fjerner mer enn  99,9% av de fleste bakterier – til og med i programmet “Superkort” med kun 5 minutters programtid. Selv virus som feks. korona og norovirus har ingen sjanse mot Miele MasterLine***.

Høye sluttskyllingtemperaturer og spesialutviklede hygiene – og tørkeprogrammer  gjør MasterLine til den optimale oppvaskmaskinen for omsorgsinstitusjoner, barnehager og klinikker der topp rengjøringseffekt og hygienesikkerhet er helt avgjørende.

Sluttskyllingstemperatur MasterLine PFD 404 Hygiene: 85°C

Sluttskyllingstemperatur MasterLine PFD 407 Hygiene Pluss: 93°C

Korte programmer

Intelligent oppvaskteknikk, enkel varmtvannstilkobling og effektiv sirkulasjonspumpe med varmeelement tilrettelegger for høye temperaturer og optimale rengjøringsresultater på meget kort tid.

I programmet “superkort” sørger maskinen for strålende rengjøringsressultater på kun 5 minutter*.

Effektiv tørking

Innovativ Dry+ teknologi tørker ikke bare serviset, men også plastdelene rask og hygienisk rent. Tallerkener, kopper og bestikk er dermed straks klare til bruk igjen.

Funksjoner

Miele MasterLine har nye funksjoner for vaskeresultater i toppklassen, og lengre levetid: Dørlåsen beskytter mot uønskede tilgang under programforløpet og silinnsatskontrollen forhindrer matrester fra å havne i vannsirkulasjonen.

TouchControl, AutoOpen og AutoClose, Perfect GlassCare, resttidsanvisning, programindikator, språknøytral betjening.

Takket være de to vaskenivåene og den fleksible designen har maskinen god plass til kopper, tallerkener og bestikk. Den optimaliserte kurvinnredningen sørger for bedre plass, sikkert hold og ergonomisk riktig arbeidsstilling. Den fleksible Professional-kurvene har en funksjonell design og kvalitet på materialet og bearbeidelse som imponerer. Åpne, kunststoffbelagte trådkurver gir fremragende oppvaskresultater og rask tørking av serviset. De ergonomiske håndtakene gjør dem enkle å håndtere.

 

 

Bærekraftig

Maskinen er satt sammen av komponenter med lang levetid i resirkulerbart materiale.

Funksjoner som Dry+ tørking og automatisk dosering av oppvaskmiddel bidrar til at man sparer vann, energi og oppvaskmiddel i hvert programforløp!

Miele MasterLine

Anvisninger & kommentarer
* Programtid avhenger av tilkobling på oppstillingsstedet. 5 minutter ved tilkobling til 3N AC 400 V, varmtvann 65°C
** Maksimale oppvasktemperaturer er avhengig av modell

*** I programmene Hygiene Plus eller Hygiene (avhenger av modelltypen) fjernes over 99,9% av virus med eller uten membrankappe (feks. korona – influensa  – og norovirus) – ved bruk av Miele oppvaskmiddel ProCare Shine 10 MA, 11OB og 12 GC.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X