0

Nyheter

Levering av vaskemiddel

Viste du at vi leverer vaskemiddel?

Vi har et stort utvalg av vaskemiddel!  Alt fra oppvaskmiddel, ovnsrens, kaffemaskinrens, tøyvaskemiddel, daglig rengjøring, og desinfeksjon.  Vi tilbyr også vaskemiddelavtale til våre kunder i Trondheim. Med en slik avtale hos oss sørger vi for at deres lager av rengjøringsprodukter ikke vil gå tomt.  En ting mindre å tenke på i en ellers hektisk hverdag! Se https://fallro.no/produktkategori/rengjoringsmidler/ for vårt utvalg.

 

fallro-kat-rengjorning2-Rengjøringsprodukter

Vi leverer en skreddersydd pakke med vaskemiddel, ca. hver 6. uke. Alt etter deres behov og ønske!

Vi sørger for at lageret ikke blir overfylt, og justerer leveransen etter behov og forbruk.

Fraktfritt innenfor en radius på 20km fra Trondheim.

 

 

Storhusholdningsmaskiner er en stor innvestering, og det lønner seg å ta godt vare på de. Jevnlig vedlikehold og rens vil forlenge levetiden på produktet og sørge for driftsstans. Det er viktig å velge riktige renseprodukter og følge renseanvisningen til produktet. Vi tilbyr rensemiddel til et stort utvalg av storhusholdningsprodukter og kaffemaskiner. Er du usikker på hvilke produkt du skal bruke, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

 

Oppvaskmaskiner beregnet for storhusholdning har gjerne kortere programtid, og krever derfor oppvaskmiddel som løser seg raskt opp.  Vi tilbyr spesialtilpasset oppvaskmiddel av høy kvalitet til alle typer storhusholdningsmaskiner.

 

 

Mange av våre kunder har i de siste årene inngått vaskemiddelavtale med oss. Vi har fått positive tilbakemeldinger, og ønsker å tilby flere denne muligheten.

Synes du dette hørtes interessant ut?

Ta kontakt på salg@fallro.no eller ring tlf.: 72 84 93 00, for mere informasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X