0

Kaffeavtale

Kaffeavtale

Komplett kaffeløsning for din bedrift!

 

Vi tilbyr kaffeavtale til våre kunder i Trondheim! Ved kjøp av kaffemaskin hos oss tilbyr vi Premium kaffeavtale. Denne inkluderer levering av en skreddersydd pakke med kaffeprodukter og sørger samtidig for all service på kaffemaskinen. På denne måten vil ikke kaffelageret gå tomt og ingen uforutsette utgifter vil tilkomme så lenge avtalen løper. Enkelt, tidseffektivt og kostnadsbesparende.

Kaffemaskin – kaffe – tilbehør – service

 

Bonamat FreshMore 310 Touch

 

Når man skal investere i ny kaffemaskin er det viktig å tenke på hvilket behov man har. Det finnes ulike systemer for tilberedning av kaffe, og virksomheter av en viss størrelse vil kunne ha behov for flere parallelle systemer. Vi hjelper dere å finne den rette kaffemaskinen for deres behov!

 

 

 

 

Kaffebønner_pose

 

Kaffe! Det finnes kaffe av ulike brenningsgrad og kvaliteter. Vi har et stort utvalg av forskjellige kaffetyper.  Kaffen vi  leverer er av høy kvalitet, og med utsøkt smak! Med en kaffeavtale hos oss sørger vi for at deres lager med kaffe, melkepulver og sjokkopulver aldri går tomt.

 

 

 

Fallrø Storkjøkken service

 

Med en kaffeavtale hos oss slipper dere å tenke på uforutsette utgifter på service og reparasjoner på kaffemaskinen i avtaleperioden! Vi sørger for at den er til enhver tid i god stand og at all vedlikeholdsservice bli gjennomført til rett tid.

 

 

 

La oss ta oss av kaffeløsningen for deres bedrift!

Enkelt, tidseffektivt og kostnadsbesparende.

 

 

Ta kontakt, så finner vi en løsning for dere.

close

Abonner på vårt nyhetbrev

Nye produkter - kampanjer - tilbud

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

X