0

Nyheter

Viste du at vi selger kaffe og kaffemaskiner?

Få ting slår en deilig kopp varm, nybrygget kaffe!

En god kaffemaskin med kvalitetskaffe er nesten obligatorisk på en hver arbeidsplass.

Tenk deg at du haster inn på kontoret om morgenen, barna er levert i barnehagen, og du rakk akkurat bussen til jobb. Du kommer heseblesende inn, tar av deg jakken, og går bort til kaffemaskinen. Du trykker på knappen, og deilig nykvernet kaffe fylles i koppen. Du kjenner duften av kaffe spre seg ut i rommet. Da kan dagen starte!

Kolleger kaffe kaffemaskin

En god kopp kaffe kan være med å gi mange gode opplevelser gjennom arbeidsdagen. Den kan gi oss en mulighet til å slå av en hyggelig prat med en kollega ved kaffemaskinen eller bare nyte kaffen i fred og ro mellom slagene i en hektisk hverdag.

Når man får kunder på besøk er det også hyggelig å servere de rykende fersk kaffe. Dette kan være med på å løsne stemningen og få praten i gang. Gode kunderelasjoner bygges!

Kaffeprodukter

Hos oss kan man kjøpe kvalitetskaffe og kaffeprodukter fra anerkjente produsenter. Deres fokus er på kvalitet, smak og gode råvarer. Vi tilbyr kaffebønner, espressobønner, filtermalt kaffe, automatmalt kaffe, sjokoladepulver, toppingpulver og te. I vårt sortiment har vi også økologisk kaffe.

Se vårt utvalg av kaffeprodukter!

kaffe

Som kunde hos oss kan vi også tilby en gunstig Kaffeavtale, hvor vi sørger for jevnlig påfyll av deres lager av kaffeprodukter. Skreddersydd etter kundes behov og ønsker. Vi leverer fraktfritt (i en radius av 20km fra Trondheim) til våre avtalekunder.

Kaffemaskiner

Like viktig som kvalitetskaffe er en god kaffemaskin. Vi har lang erfaring fra service og salg av kaffemaskiner, og har bygd opp god kompetanse og erfaring på dette området. Kaffemaskinene vi selger er fra anerkjente produsenter. Usikker på hvordan kaffemaskin du skal velge? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den rette maskinen for deg. Vi tilbyr et stort utvalg maskiner, for ethvert behov.

Fikk du lyst på kaffe? Ta kontakt for mer informasjon!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X