Arne L Fallrø AS

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://fallro.no

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Denne personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle ut skjema, motta nyhetsbrev og benytte delingstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Cookies (Webanalyse og informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Deletjeneste

Funksjonen “Del med andre” kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele på sosiale nettsamfunn. Vi logger ikke opplysninger om tips, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Betalingsfunksjon

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

  • Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt
  • Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Send deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sett opp din konto for butikken vår
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige bestillinger.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 10 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle bestillinger og levere nettbutikkstjenesten; for eksempel PayPal og WooCommerce

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom PayPal. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til PayPal, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vennligst se PayPal Privacy Policy for flere detaljer.

 

Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

 

X