0

Nyheter

Nyheter

Kaffe – nytelse og relasjonsbygger

Få ting slår en deilig kopp varm, nybrygget kaffe!

En god kaffemaskin med kvalitetskaffe er nesten obligatorisk på en hver arbeidsplass.

Tenk deg at du haster inn på kontoret om morgenen, barna er levert i barnehagen, og du rakk akkurat bussen til jobb. Du kommer heseblesende inn, tar av deg jakken, og går bort til kaffemaskinen. Du trykker på knappen, og deilig nykvernet kaffe fylles i koppen. Du kjenner duften av kaffe spre seg ut i rommet. Da kan dagen starte!

Kolleger kaffe kaffemaskin

En god kopp kaffe kan være med å gi mange gode opplevelser gjennom arbeidsdagen. Den kan gi oss en mulighet til å slå av en hyggelig prat med en kollega ved kaffemaskinen eller bare nyte kaffen i fred og ro mellom slagene i en hektisk hverdag.

Når man får kunder på besøk er det også hyggelig å servere de rykende fersk kaffe. Dette kan være med på å løsne stemningen og få praten i gang. Gode kunderelasjoner bygges!

Kaffeprodukter

Hos oss kan man kjøpe kvalitetskaffe og kaffeprodukter fra anerkjente produsenter. Deres fokus er på kvalitet, smak og gode råvarer. Vi tilbyr kaffebønner, espressobønner, filtermalt kaffe, automatmalt kaffe, sjokoladepulver, toppingpulver og te. I vårt sortiment har vi også økologisk kaffe.

kaffe

Se vårt utvalg av kaffeprodukter!

Som kunde hos oss kan vi også tilby en gunstig Kaffeavtale, hvor vi sørger for jevnlig påfyll av deres lager av kaffeprodukter. Skreddersydd etter kundes behov og ønsker. Vi leverer fraktfritt (i en radius av 20km fra Trondheim) til våre avtalekunder.

Kaffemaskiner

Like viktig som kvalitetskaffe er en god kaffemaskin. Vi har lang erfaring fra service og salg av kaffemaskiner, og har bygd opp god kompetanse og erfaring på dette området. Kaffemaskinene vi selger er fra anerkjente produsenter. Usikker på hvordan kaffemaskin du skal velge? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den rette maskinen for deg. Vi tilbyr et stort utvalg maskiner, for ethvert behov.

Fikk du lyst på kaffe? Ta kontakt for mer informasjon!

 

 


Viste du at vi tilbyr vaskemiddelavtale?

Med vaskemiddelavtale hos oss sørger vi for at deres lager av rengjøringsprodukter ikke vil gå tomt.  En ting mindre å tenke på i en ellers hektisk hverdag!

Vi leverer en skreddersydd pakke med vaskemiddel, ca. hver 6. uke. Alt etter deres behov og ønske! Vi sørger for at lageret ikke blir overfylt, og justerer leveransen etter behov og forbruk. Vi leverer fraktfritt innenfor en radius på 20km fra Trondheim.

 

Vi har et bredt utvalg rengjøringsmiddel fra anerkjente leverandører! Alt fra daglig rengjøring, oppvaskmiddel, tøyvaskemiddel, ovnsrens, kaffemaskinrens og desinfeksjon.

Se vårt utvalg av rengjøringsmiddel

 

Mange av våre kunder har i de siste årene inngått vaskemiddelavtale med oss. Vi har fått positive tilbakemeldinger, og ønsker å tilby flere denne muligheten.

Ved å inngå vaskemiddelavtale med oss sørger vi for levering av en skreddersydd pakke med vaskemiddel, alt etter behov.  Skulle det være noe problemer med for eksempel  kjøkken – eller vaskeriutstyret har vi dyktige teknikere til disposisjon, som kan rykke ut på oppdrag. Vi leverer også alt av storkjøkkenutstyr, vaskeriutstyr, kaffemaskiner, kaffe og brannvern for storkjøkken. Vi kan bistå med alt innen storkjøkkenutstyr, vaskeriutstyr og brannvern til ditt storkjøkken!

fallro-kat-rengjorning2

 

En nyhet på vaskemiddelfronten er at vi har blitt forhandler av Macserien. Vi tilbyr nå et bredt utvalg av deres rengjørings – og desinfeksjonsprodukter.

Macserien produserer og utvikler miljøvennlige rengjøringsprodukter av høy kvalitet.

Vi har fått gode tilbakemeldinger på produktene. Effektive og kostnadsbesparende.

 

Synes du dette høres interessant ut?

 

Ta kontakt på salg@fallro.no eller ring tlf; 72 84 93 00, for mer informasjon.

Vi kan også kontaktes via dette kontaktskjemaet:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her kan du spare mange tusenlapper!Vårkampanje!

Sjekk ut de gode prisene!

Vi tilbyr også leasing

X