0

KAFFEMASKINER

Bonamat Esprecious

 

Espressomaskinene fra Bravilor Bonamat brygger alle kaffespesialiteter med nykvernede kaffebønner. En godt brygget espresso er det perfekte utgangspunktet for alle kaffespesialiteter. Bravilor Bonamat produserer helautomatiske espressomaskiner. Det gir følgende praktiske fordeler: enkel betjening, hurtig og konstant brygging. Dessuten blir det enkelt å utføre service og vedlikehold.

Vi står for utviklingen og produksjonen selv, og kvaliteten kommer i første rekke. Espressomaskinene er laget av de beste, sterkeste og mest bærekraftige materialene. Den profesjonelle kvernen (for perfekt kvernet kaffe) og den unike bryggedelen (for optimal bryggeprosess) sørger for en konstant kvalitet.

 

Bonamat FreshGround 310

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffe. Med vår avanserte teknikk blir smaken og kvaliteten i fresh brew-automaten optimal. Vi i Bravilor Bonamat har også sørget for brukervennlig automater med enkelt vedlikehold. Takket være et flott design sammen med LED belysning er friskbryggserien en fryd for øyet.

Enkelte modeller kan også fås med myntinnkast.

 

Bonamat Kolbetraktere

Fersk filterkaffe, selvfølgelig traktet på en kolbetrakter fra Bravilor Bonamat! Utvalget av maskiner gjør det mulig å servere deilig fersk kaffe på en rask og enkel måte hvor som helst. Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever det moderne design. LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid. Maskinen varsler når kaffen er klar og når det er behov for rensing.

Vi anbefaler å bruke:

  • Bravilor Bonamat filterpapir
  • Renegite for rensing
  • Cleaner for rengjøring

 

Thermoplan BW4

Model Black & White 4 representerer den ultimate moduloppbyggete kaffemaskin, som med kompromissløst fokus på teknologi og høykvalitetskomponenter har greid å skape en innovativ og ekstremt holdbar helautomatisk kaffemaskin

 

 

close

Abonner på vårt nyhetbrev

Nye produkter - kampanjer - tilbud

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.

X